Om lønkursus

Vi elsker løn og personalerefusionerferieloven

Vores mål er at udvikle og opkvalificere personer der skal arbejde med løn og personale. Vi tilbyder kurser af høj faglig kvalitet på et brugervenlig plan, så alle kan være med.

Kurser til alle

Vi ønsker at tilbyde kurser til alle med interesse for løn og personale. Vi har kurser på alle niveauer. Om du er helt ny eller erfaren, har vi et kursus til dig.

Erfarne undervisere

Vores undervisere har mere end 15 års erfaring indenfor lønadministration og har forskellige baggrunde som revisor eller jurist. Alle arbejder til daglig med løn og personale.

Uafhængig af lønsystem

Uanset hvilket lønsystem din virksomhed benytter kan du deltage på vores kurser. Vi gennemgår den generelle lovgivning om løn og personaleadministration.

Vores mission

Vores mål er at udvikle og opkvalificere personer der arbejder med løn og personale. Vi tilbyder kurser af høj faglig kvalitet og på et brugervenlig plan, så alle kan være med.

Vi er løn-nørder

Derfor lavede vi i 2013 hjemmesiden Lønguiden.dk, som er en portal om løn- og personale. Lønguiden blev i 2017 en del af lønsystemet Wisma – Dataløn.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til et kursus eller ting som ønsker uddybning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan måske finde svar under ofte stillede spørgsmål.
0
%
tilfredshedsgaranti
0
+
tilmeldte kursister
0
forskellige kurser
+
0
års
erfaring med løn

Populære kurser

Vi er specialister i løn og personale

Vi har over 10 års erfaring med undervisning i løn- og personaleadministration. Vi er opdateret med den nyeste lovgivning, som vi glæder os til at dele med dig.

Vi glæder os til at se dig