FAQ

Ofte stillede spørgsmål


Nogle lønkurser kan du også tage som fjernundervisning, det vil fremgå af kursusbeskrivelsen.
Ja, som udgangspunkt er alle vores fysiske kurser incl. forplejning. Dette vil fremgå af kursusbeskrivelsen.
Nej, som hovedreglen er private udbudte kurser ikke VEU-berettiget. Er du ledig, kan du kontakte din fagforening/a-kasse eller jobcenter og høre om mulighederne for tilskud.
Nej, desværre. Alle vores kurser er på dansk.
Afmeldingsfristen er en måned før kursusstart, der kan du frit afmelde kurset. Ved afmelding 14 dage før kursusstart bliver 50% af kursusafgiften opkrævet. Ved senere afmelding faktureres hele kursusafgiften.
For at lave løn, kræver det en grundlæggende viden om løn og personale. Uden den risikere du at lave fejl og udbetale forkert løn til dine medarbejdere. Du kan blive godt klædt på med vores kurser Lønkursus Del 1 - Grundlæggende løn og Lønkursus Del 2 - Udvidet løn.
En lønbogholder/løncontroller udarbejder virksomhedens løn. Personen skal sørge for rettidig udbetaling af løn og indberetning til SKAT. Derudover skal en lønbogholder/løncontroller have indblik i reglerne og lovgivningen indenfor løn og personale. Denne viden kan du få på Lønkursus Del 1 - Grundlæggende løn og Lønkursus Del 2 - Udvidet løn.
Du må ikke møde op til et fysisk kursus, hvis du har symptomer på Corona. Er du tilmeldt et kursus skal du kontakte os for afmelding. Derudover henviser vi til sundhedsmyndighederne.
Der findes ikke en officiel uddannelse som løncontroller eller lønbogholder. Vi anbefaler dog du tager Lønkursus Del 1 - Grundlæggende løn og Lønkursus Del 2 - Udvidet løn.
Uanset hvilket lønsystem du benytter kan du deltage på alle vores kurser. Vi er uafhængig af lønsystemer og gennemgår den generelle lovgivning indenfor løn og personale.